Pengikut

Halaman

Isnin, 5 Oktober 2009

Wanita Mengandung Dibunuh Dengan Kejam

Ada sahabat menghantar emel kepada abe MIE. Terlalu kejam dengan sikap manusia yang tidak berhati perut.

1. Abe MIE percaya yang membunuhnya mesti kaum lelaki. Kira-kira 100,000 peperangan yang berlaku sejak zaman Yunani sehinggalah sekarang, menurut penganalisis politik, semua ini berlaku oleh lelaki.

2. Puncanya-Siapa kuat dia berkuasa. Sama jjuga yang berlaku di dalam bidang politik. Di Malaysia berbunuhan atas dasar politik belum berlaku berbanding di Iraq, Pakistan, Bangladesh, Indonesia dan Thailand. Namun ia akan berlaku sekiranya tiada langkah-langkah diambil.

3. Kejadian ini sama dengan apa yang berlaku di Indonesia pada tahun 1999 semasa krisis ekonomi. Ramai orang Cina dibunuh oleh orang Indonesia atas alasan diskriminasi. Wanita diperkosa.Di Timur Lester, Islam dan Kristian bergaduh sesama bangsa sendiri.

4. Perkara yang saya pernah berlaku di Bosnia. Askar Crotia membunuh kaum lelaki dan memperkosa kaum wanita tidak kira yang berusia 5 tahun. Kejadian pembunuhan paling kejam di dunia- dikenali pembunuhan etnik.

5. Israel tidak pernah membunuh musuhnya terutama umat Islam sebegini kejam sebaliknya mereka menggunakan teknologi untuk membunuh Palestin.

6. Komunis China pernah membunuh 50,000 umat Islam yang beragama Cina di sana. Ada kaum Cina di China memakan bayi yang baru dilahirkan dan membunuh anak dara perempuan mereka untuk dijadikan sup.

7. Renunglah...
credit untuk Abe Mie Terjah.
(www.pkrpasdap.blogspot.com)

Sepatah dua :
Nauzubillah.... siapakah yang sanggup......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan