Pengikut

Halaman

Selasa, 2 Mac 2010

10 Rahsia Rangsangan Wanita


1. Rambut
Menjaga rambut supaya nampak cantik, bukanlah alasan utama kenapa wanita sesalu ke pusat penjagaan rambut. Proses mencuci, memotong, mewarna dan mendandang rambut boleh menghilangkan rasa tekanan. Dengan cara belaian lebut pada rambut, akan memberikan satu rangsangan pada bahagia tulang leher wanita. Lakukan urutan memutar dan berpusing dari kening sampai ke leher, maka ianya memberikan satu perasaan senang untuk kaum wanita.


2. Belakang Leher
Bila sudah sampai ke bahagian belakang lehernya, berikan beberapa ciuman lembut di bahagian ini. Bagi masyarakat Jepun dahulu, bahagian belakang leher wanita selalunya adalah daya penarik utama untuk kaum lelaki. Pada zaman sekarang ini, bahagian ini sering kali diabaikan. Rangsangan lebut tersebut selalunya melibatkan dari pangkal rambut hingga bahunya.


 3. Tulang Selangka
Tulang selangka adalah tulang yang berada diantara tulang bahu dan bahagian dada, biasanya menjadi salah satu benda menarik bagi wanita. Perhatikan betul-betul bahagian ini ketika masih berpakaian lengkap. Bukalah beberapa butang atas baju sudah cukup untuk menampakkan tulang selangkan tetapi jangan lebih dari itu. 

 
 4. Bahagian Atas Punggung
Cara terbaik untuk berjalan dengan pasangan ketika ditempat orang ramai adalah dengan meletakkan tapak tangan diatas bahagian punggung wanita ataupun di tengah pinggang. Tindakan ini menunjukkan sikap sebagai perlindungan. Untuk suami isteri, mencium dan menjilat tulang belakang dan kemudiannya diakhiri dengan ciuman pada bahagian kecil atas punggungnya akan membuatkan jantungnya berdegup laju.

 
 5. Belakang Lutut
Bahagian ini adalah salah satu tempat yang selalu diabaikan. Fakta yang sebetulnya, tempat ini adalah tempat yang sensitif. Usap dengan lembut bahagian belakang lutut akan membuatkanya bersedia untuk aksi selanjutnya.


 6. Tapak Tangan
Tapak tangan bukanlah hanya untuk digenggam sahaja. Mlaha merupakan satu daerah untuk mendatangkan kesenangan. Kita jarang menyedari potensi dari tapak tangan itu sendiri. Dengan menjelajahi tapak tangan dengan hujung jari akan memberikanya satu getaran yang menyenangkan dan membuat kelihatan sensitif dan penuh perhatian.
 

7. Cuping Telinga
Menyentuh, mencium dan gigitan lembut pada bahagian cuping telinga isteri anda akan memberikan kenikmatanya yang tersendiri. Cuping telinga begitu lembut dan tersangat sensitif dan kebanyakan wanita menikmatinya ketika ada bibir suami yang merangsangnya. Rangsangan biasanya diberikan dengan lidah ke daerah telinga dan bukanya didalam lubang telinga.
 

8. Kaki
Urutan pada kaki ada nikmat tersendiri. Salah satu cara terbaik untuk menenangkan wanita adalah urutan di tapak kaki. Dengan bantuan sedikit minyak, berikan urutan lembut terutamanya dihujung jari dan kawasan buku lali. Ada wanita yang menyukai jika jari kakinya diciumi oleh suaminya, tetapi ada juga yang menganggap itu menjijikkan. Jadi bertanyalah terlebih dulu padanya, sebelum memasukkan bahagian itu ke dalam mulut.


 9. Dalam Paha
Menyentuh bahagian dalam paha tanpa menyentuh kemaluan adalah tempat rangsangan yang paling sempurna. Gunakan tangan dan mulut untuk membelai dan mencium bahagian dalam pahan. Sesekali cuba dekati bahagian utama kenikmatannya itu, tetapi jangan lupa untuk segera menjauhinya..


 10. Pinggul
Juga satu idea yang baik jika memusatkan paerhatian pada bahagian punggung, akan tetapi yang paling penting adalah menahan untuk terus menuju bahagian vagina. Merangsangkan bahagian dalam paha dan mencium sekitar pinggul akan merangsang dan membuat meminta kembali.

 
Jangan Sesekali
Setiap inci badan wanita yang tertutup biasanya mempunya daya rangsangan yang kuat. Jadi, jangan sesekali cuba ke tempat yang tidak suka untuk disentuh. Kebiasaan wanita tidak suka jika mukanya disntuh. Cuba hindari tangan dari ketempat ini lebih-lebih lagi tangan yang menggerutu.

Sepatah dua :
Masing-masing punya cara dan pendapat. Terpulang pada
individu tertentu.

8 ulasan:

 1. mekaseh..info yg begune..=)

  BalasPadam
 2. no pngalam diri sndiri ke?
  bih pkai ke kak?

  BalasPadam
 3. nak lagi best jilat je lubang punggung isteri,fuhh pasti dia suka pya

  BalasPadam